BU İFADEYİ YAYINLAYACAĞIZ


Ömer (Nusayri adıyla Öner) Ödemiş’in ifadesini yayınlamayacaktık. Sanal genel sekreter Mihrac Ural, “mahkemede dik duruş” adı altında yine asıp kesip sallayınca, “sahi bunu neden yayınlamıyoruz” diye düşünür olduk. Okuru böyle muhteşem bir belgeden mahrum etmeye hakkımız yoktu. 

Muhteşemlik, örgütsel faaliyet denilen şeyin ne olduğunun anlatılmasında ortaya çıkıyordu. Her işten komisyon alan sanal genel sekreter Mihrac Ural’ın ve öteki “militanların” teknik takibe takılmış konuşmalarınının yarıdan fazlası para üzerine. Al doları, ver Suriye lirasını!.. 

Arada bir de “Engin bana hakaret ederdi” filan diyor kahramanımız. Mahkemede dik dursunlar. Öyle numaradan diklik değil, gerçekten dik dursunlar. 

“İkinci Acilciler’e sahip çıkın” yazımda bunu açıkça belirttim. Mehmet Yavuz DYP üyeliği konusunda dik dursun, Mehmet Ağar ile yakın dostluğu konusunda dik dursun. “DYP de nasıl kitle çalışması yaptığını” açıklasın. Ömer (ya da Öner) Ödemiş de öyle yapsın. “Paralar gelir, paracıklar gider!..” temelindeki örgüt ilişkisini açıklasın da biz de öğrenelim ve ibret alalım. “Vay be! Bu devrimciler yaman adamlar! Nasıl da çalışıyorlarmış meğersem!..” diyelim.

Mihrac Ural da bunu bekliyor zaten. Hapse filan girerseniz Mihrac Ural çok sevinecektir. AKP mahkemelerinin himmetine düşmüş bizimkiler. Ömer (Öner) Ödemiş’in ifadesi yarın bu sinemada yayınlanacaktır. 14 kısım tekmili birden. Böyle diyorum, çünkü 14 sayfa... 

Hiç işkence görmediğini beyan ederek 14 sayfa Sayın Sanal Genel Sekreter Mihrac Ural’ı ve örgütü anlatan adama “itirafçı” mı denir!..

Ben söylemiyorum. Siz de söylemeyin. Söylerseniz ayıp edersiniz!.. 


21 Eylül 2011