BUNLAR ACİLCİ DEĞİL, MİHRAC URAL'IN ADAMLARIDIR


Genellikle televizyon izlemiyorum. Türkçe kanallara da sahip değilim. Dün gece bir arkadaş telefon ederek CNN Türk’teki programın bir bölümünü bana telefonla dinletti.

Ahmet Hakan, Radikal Gazetesi Ankara temsilcisi Erkan Öztürk ve bir kişinin daha katıldığı programda şöyle bir cümle kullandı. Reyhanlı katliamıyla ilgili olarak yakalananlar söz konusu edilerek, “Bunlar Acilci değil, Mihrac Ural’ın adamlarıdır”.

Tamamen doğru bir belirleme…

1988 yılından beri böyle bir örgüt bulunmadığı için, bu adı hâlâ kullananlar Acilci değil, Mihrac Ural’ın adamları olabilirler.

Olmayan bir örgütün adının kullanılmasının Muhaberat ile bağlantısını daha önce açıklamıştım. Bugünkü Radikal gazetesine internetten bakınca gözlerime inanamadım. Mihrac Ural ile söyleşi yapılmış ve kendisi “Acilciler 20 yıldır yok” diyor.

Bunca zamandır derdin neydi o zaman?

Blogunda ve değişik yazılarında Acilciler vardır, savaşıyorlar diye defalarca ilan eden sen değil misin? Acilciler adına sık sık basın bildirisi çıkarıp değişik yerlere gönderen sen değil misin? Acilciler 2010’da 1 Mayıs’a Antakya’da katıldılar diye yazan sen değil misin? Ne oldu sana böyle?

Kötü sıkıştın anlaşılan…

14 Mayıs 2013



*